Valhe: SARS-CoV-2 virus on aiheuttanut poikkeuksellisen vaarallisen pandemian

FAKTA: Mitään yleisvaarallista koronapandemiaa ei ole, eikä ole koskaan ollut

Koronaepidemia ei poikkea monien aikaisempien vuosien kausiflunssista. Tämän todenperäisyyden voi kuka tahansa tarkistaa alla olevista linkeistä. 

Sosiaali- ja Terveysministeriön vuonna 2012 julkaiseman dokumentin “Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaan” sivun 50 taulukossa 3 on määritelty “lieväksi pandemiaksi” tilanne, jossa 8 viikon aikana 11.480 ihmistä joutuu sairaalahoitoon ja kuolleita on 3.450.

Maaliskuusta 2020 alkaen Suomessa on THL:n virallisten tilastojen mukaan kuollut koronatautiin vain pieni murto-osa tästä, myös sairaalahoidossa olevien määrät ovat olleet kaukana lievänkin pandemian määritelmän vaatimuksesta.  Maassamme on todettu runsaan 18 kk seuranta-aikana hieman yli 1000 “koronaan liittyvää kuolemaa”, joista kuitenkin korona on pääasiallinen kuolinsyy THL:n omin kriteerein laskettuna ainoastaan alle 50 tapauksessa, sillä kuolleista 96%:lla oli vähintään yksi vakava perussairaus.  

Kokonaiskuolleisuus ei noussut korona-aikana ennen rokotuksien aloittamista vähääkään Suomessa .

Vasta nyt kohoavan rokotuskattavuuden myötä maan kokonaiskuolleisuus on selvästi noussut. Mielenkiintoinen juttu, mutta kerrotaan siitä myöhemmin.

Näyttää myös siltä, että sekä koronadiagnoosien että koronakuolemien määrää on vahvasti liioiteltu. Kerrotaan siitäkin myöhemmin

Linkkejä:

Graphs and Maps

Suomessa kuolee vuodessa yli 53 000 ihmistä – IS selvitti, miksi

Kuinka monen kuoleman syy on influenssa – kertovatko luvut kaiken?

Näitä perus­sairauksia koronaan menehtyneillä on ollut eniten – THL esitteli taulukon

KANSALLINEN VARAUTUMISSUUNNITELMA influenssapandemiaa varten

Kukaan tuskin muistaa vuoden 2016 talviflunssaa, silloinhan yhteiskuntaa ei mitenkään suljettu:

Influenssa 2016 ”Synkät luvut koko Suomesta: ainakin 38 kuollut influenssaan, joukossa kaksi lasta. Tehohoidossa on ympäri Suomea ollut lähes 200 ihmistä.”