Valhe: Pfizerin koronarokote on 95% tehokas

FAKTA: todellinen riskin alentuma on 0,84%

KANADALAINEN LÄÄKÄRIRYHMÄ PALJASTAA ROKOTEVALMISTAJA PFIZERIN PETOKSET

Kun Pfizerin rokotetutkimuksen tulokset julkistettiin 31.12.2020 arvostetussa New England Journal of Medicine- lehdessä, kansainvälinen media alkoi julistaa äänekkäästi rokotteen 95% tehoa: nyt oli pelätty koronatauti kohdannut voittajansa. Koska tutkimus käsitti noin 40.000 koehenkilöä, sitä pidettiin laadukkaana. Ylistyskuorossa ei kuulunut soraääniä, eikä löytynyt yhtään tutkivaa journalistia, joka olisi lukenut tutkimuksen tuloksia hieman tarkemmin ja kaivanut sitten taskulaskimensa esiin. Nopeakin analyysi olisi paljastanut, että 95% teho tarkoitti suhteellista riskin alenemaa. Se on ikivanha lääkemainonnassa käytetty temppu, joka tehdään näin: 18198 rokotetusta sairastui koronaan 8 = 0,04%. 18325 rokottamattomasta sairastui koronaan 162 = 0,88%. Todellinen hyöty on siis 0,88% – 0,04% = 0,84%. Suuret otsikot taas saatiin vertaamalla lukuja 8 ja 162, ja koska 8 on 5% 162:sta, saatiin suhteelliseksi riskin alenemaksi 95%.

Kanadalaiseen lääkäriryhmä Canadian Covid Care Allianceen kuuluu runsaat 500 terveydenhoidon työntekijää eri aloilta, siis tutkijoita, lääkäreitä ja muita ammattiryhmiä. Keskusteluilmapiiri on maassa vähintään yhtä myrkyllinen kuin Suomessa, jonka takia vain kolme ryhmittymän johtajaa on tullut esiin omalla nimellään. Monet lääkärit ovat nimittäin menettäneet oikeutensa Kanadassa joko kokonaan tai osittain arvosteltuaan hallinnon virallisena totuutena julistamaa koronapolitiikkaa, jopa yliopistoprofessoreita on irtisanottu työsuhteestaan. Ryhmään kuuluu korkeatasoisia tiedemiehiä ja he ovat yhteistuumin analysoineet Pfizerin yllä mainitun rokotetutkimuksen, 15.9.21 samassa NEJM-lehdessä julkistetun 6kk seurantatutkimuksen sekä 12-15- vuotiaille ja 5-11- vuotiaille tehdyt pienmuotoiset tutkimukset. Analyysin tulokset ovat murhaavia: Pfizer on tahallaan rakentanut tutkimusasetelmat niin, että rokotteen etuja on voitu suurennella ja ongelmia piilottaa. Esimerkiksi rokotetutkimuksien koehenkilöiksi ei kelpuutettu vanhoja, monisairaita, koronataudin sairastaneita, raskaana olevia eikä imettäviä vaan tutkittaviksi otettiin nuorempia ikäluokkia, joilla oli mahdollisimman vähän perussairauksia. Rokotteen tehoa arvioitiin vain laskemalla koronaan sairastuneet ja sivuvaikutusoireet. Hyytymisongelmia, tulehduksia tai sydänkohtauksia mittaavia laboratoriokokeita ei koehenkilöiltä otettu, ja rokotteisiin liittyvät sairaustapaukset ja kuolemat kätkettiin mahdollisimman tarkkaan tutkimusraporttien liiteosiin.

Alla olevasta linkistä pääsee katsomaan 39 minuutin mittaisen englanninkielisen videon, joka selittää analyysin tulokset, ja lataamaan 51 sivuisen samat asiat sisältävän PDF -tiedoston.

The Pfizer Inoculations For COVID-19 – More Harm Than Good – VIDEO

Ote videosta, joka näyttää millä rahoilla mediaa hallitaan: