MINISTERI KIURULTA LIPSAHTI VALHEEN PALJASTUS

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) kertoi perjantaina 17. joulukuuta (2021) järjestetyssä tiedotustilaisuudessa aikeista laajentaa koronapassin käyttöä. Maski ei tainnut olla riittävän tiiviinä kasvoilla koska sen ohi lipsahti valheen paljastus: korona- tai rokotuspassilla ei todellakaan ole mitään tekemistä epidemian hallinnan tai kansanterveyden kanssa, vaan siitä ollaan rakentamassa väestön hallinnan työkalua.

Tässä suora lainaus Krista Kiurun sanoista:

“Tämä linjaus rokotepassista tai koronapassi valmistelusta on tehty jo todella paljon aikaisemmin. Ja tätä kautta koronapassin käytön laajentaminen on linjattu tehtäväksi jo paljon aikaisemmin. Ja se ei liity vain ja ainoastaan tähän tautitilanteeseen eikä synny tarpeesta vain tätä tautitilannetta tasapainottamaan. Vaan yleisemminkin meidän lainsäädännössä pitäisi olla välineitä koronapassin käytölle silloinkin, kun rajoituksia ei ole voimassa. Joten tätä ei tehdä vain tähän tilanteeseen. Tärkeätä on myös sitten se, että me saamme rokotuksiin vauhtia.”

Sosiaali- ja terveysministeriö antoi kansalaisille ja järjestöille mahdollisuuden antaa lausuntoja ministeri Kiurun hahmottelemasta koronapassin laajentamisesta 17.1.2022 mennessä ja sai postilaatikkoonsa vastalauseiden vyöryn. Alla lainaus Pelastetaan Suomen Lapset- ryhmän lausunnosta.

Ei siis ole mitään lääketieteellistä syytä laajentaa koronapassin käyttöä myös silloin, kun rajoitukset eivät ole voimassa. Koronapassin jatkuva ja laajeneva käyttö palvelisi tällöin vain poliittista ja taloudellista hallintaa ja alistaa ihmiset totalitääriseen kontrolliin, jossa on alistuttava toistuviin rokotuksiin, jotta voisi toimia tavallisessa arjessa.

Tähän kehitykseen viittaa EU:n ROADMAP ON VACCINATION, jonka mukaan vuonna 2022 kaikilla EU:n kansalaisilla on yhtenäinen rokotuspassi. Tämä passi puolestaan sopii Maailman talousfoorumin (WEF) vuonna 2018 julkaisemaan visioon, jossa sitä kutsutaan nimellä DIGITAL IDENTITY. Tähän digitaaliseen henkilön tunnistukseen on tarkoitus sitoa paitsi terveydenhuolto myös henkilön rahat ja maksuliikenne,  matkustus ja liikkuminen, palveluita, kaupankäynti, sosiaalinen media, valtion palvelut, telekommunikaatio sekä kaupunkien monitorointi.

Tällaista totalitääristä kehitystä Pelastetaan Suomen lapset- lääkäriryhmä ei voi hyväksyä.

Linkki videoon: Koronapassi ei liity koronaan – ministeri Krista Kiuru

Linkki: PSL-lääkäreiden lausunto STM:lle tartuntalain muutoksesta