KANSA ON ROKOTETTU – MIKSI KUOLLEISUUS NOUSEE?

Vuoden 2021 loppua kohti nouseva kuolleisuus näkyy Suomessa ja koko Euroopassa. Aivan erityisen selvästi tämä näkyy rokotuksien mallimaassa Israelissa. Suomen kuolleisuudessa ei havaittu mitään nousua koronaviruksen aiheuttaman epidemian aikana, mutta nyt kun rokotukset tehosteannoksineen kattavat ehdottoman valtaosan väestöä, Tilastokeskus raportoi kuolleisuuden nousua, ja se näkyy hyvin selvästi Euromomon ja OurWorldinDatan kuolleisuuskäyrissä.

Maailmanlaajuisesti on tullut täysin selväksi, etteivät koronarokotukset suojele sairastumiselta, kuolemalta eivätkä levittämästä tartuntaa. Vanha hokema, että ”rokotukset ovat tehokkaita ja turvallisia” onkin nyt muuttunut muotoon: ”… mutta ne suojelevat hyvin vakavilta tautimuodoilta”.
Jos rokotteet suojelevat hyvin vakavilta tautimuodoilta, kuinka selitetään Suomessa syksyllä 2021 alkanut voimakas nousu kuolleisuudessa ja sairaalahoitoa tarvitsevien lukumäärässä ?

Vaikka vanha tieteellinen totuus onkin, ettei ajallinen yhteys tarkoita syy-yhteyttä, rokotuksia edelleen tyrkyttävät ovat nyt selityksen velkaa. Mikä heidän mielestään on vastaus otsikossa esitettyyn kysymykseen?

Linkki: Koronatilastot

Euroopassa ylikuolleisuus näkyy erityisen selvästi parhaassa iässään olevissa 15-44- vuotiaissa, joiden kuolema Covid-19 tautiin on äärimmäisen harvinaista.

Linkki: EuroMOMO Mortality Monitoring

Kuolleisuus lähtee nousuun rokotuksien alettua Suomessa ja Norjassa. Israelissa nousu kiihtyy tehosterokotuksien myötä.

Linkki: Our World in Data Excess Mortality