ROKOTUSPASSI VAIKKA VÄKISIN

Rockefeller Foundationin varoilla vuonna 1948 perustettu Maailman terveysjärjestö (WHO) on nyt esittänyt hallituksille mallin, jonka mukaan maailmanlaajuinen digitaalinen rokotuspassi otetaan käyttöön. Dokumentti on nimeltään ”Digital Documentation of COVID-19 Certificates: Vaccination Status” (DDCC:VS). Hankkeen rahoittajina ovat Bill and Melinda Gates Foundation ja Rockefeller Foundation. Hallituksille annetaan tekniset ohjeet siitä, miten ajetaan läpi ja otetaan käyttöön kansainvälinen digitaalinen identifikaatio, DIGITAL-IDENTITY, ID. Se tapahtuu rokotuspassin välityksellä ja kaikki tapahtuu tietenkin koronaviruksen nimissä!

WHO:n ohjeistuksen pääkohteina ovat kansalliset päättäjät, joiden tehtäväksi annetaan digitaalisen rokotuspassin toteuttaminen. Ohjeistusta voivat hyödyntää myös ne tahot, jotka toimivat asiassa hallitusten apuna kuten yritykset, kansainväliset organisaatiot, yksityiset organisaatiot ja kauppakumppanit.

On merkille pantavaa, että aktiivisimmin kansainvälistä rokotuspassia ajavat tahot ovat juuri samoja, jotka ajavat takaa ns. Great Reset -tilaa. Sen on kaavaillut Maailman talousfoorumin (WEF) perustaja Klaus Schwab ja siinä pyritään Lännen teollisuuden alasajoon, yksityisen omaisuuden hävittämiseen sekä ihmisten täydelliseen valvontaan kameroiden ja joka paikassa näytettävän digitaalisen passin avulla. Ilmastonmuutoksen torjumiseksi WEF suosittelee ihmisille hyönteisiin perustuvaa ruokavaliota. Passi on tarkoitus ottaa käyttöön kouluissa, työpaikoilla, kansainvälisillä matkoilla ja se jäljittää ihmisen kontaktit muihin.  Rockefeller Foundation ja Maailman talousfoorumi (WEF) rahoittavat myös toista rokotuspassia nimeltään CommonPass, ilmeisesti varasuunnitelmana ellei DDCC:VS toteudu.

Itsensä maailman holhoojiksi ja hallitsijoiksi nimennyt talouseliitti käytti aikaisemmin uudesta maailmanjärjestyksestä nimitystä New World Order. Yhtä lailla kuin Great Reset sekin perustui tiukkaan globaaliin hallintoon, kansallisvaltioiden alasajoon ja ihmisten täydelliseen hallintaan digitaalisten tunnisteiden avulla. Jo vuonna 2010 Rockefeller Foundation teki yhdessä maailman talousjohtajien kanssa pandemiaharjoituksen nimeltä ”Lock Step”, jonka käsikirjoitus vastasi nykyistä koronakaaosta ja tavoitteet olivat aivan samat.

Koko ihmiskunnan koronarokottamista ja digitaalista identiteettiä tiukasti ajava Gates on nyt Saksan liittotasavallan jälkeen Bill & Melinda Gates säätiöllään WHO:n toiseksi suurin rahoittaja ja GAVI Alliancellaan neljänneksi suurin heti USA:n jälkeen.

Linkki: WHO Releases Plan for Global Digital Vaccine Passports Funded by Bill Gates & Rockefeller Foundation

Linkki: Tästä voit ladata ohjeen WHO:n sivulta

Linkki: The Rockefeller Foundation created the WHO & funds U.S. Public Health

Linkki: Backstage: the relationship between the Rockefeller Foundation and the World Health Organization, Part I: 1940s-1960s

Linkki: WHO:n rahoitus v 2018 ennen USA:n vetäytymistä