Robert F. Kennedy Jr. 23.1.2022

In english

Ote Robert F. Kennedy Jr:n puheesta Washington DC:ssä 23.1.2022

Nyt otetaan käyttöön mekanismeja, joilta kukaan meistä ei voi paeta eikä kukaan meistä voi piiloutua. Viiden vuoden sisällä tulemme näkemään 415 000 matalan kiertoradan satelliittia. Bill Gates sanoo, että yksin hänen 65 000 satelliittiaan voivat katsoa planeetan jokaista neliötuumaa 24 tuntia vuorokaudessa.

He käyttävät 5G-verkossa sovelluksia kerätäkseen tietomme ja hallitakseen käyttäytymistämme – digitaalista valuuttaa, jonka avulla he voivat rangaista meitä etäältä ja katkaista ruokahuoltomme – rokotepassit.

Sinulla on useita oikeuksia. Niin viallinen kuin hallituksemme onkin, voit silti mennä baariin. Voit mennä urheilutapahtumaan. Voit nousta bussiin tai lentokoneeseen ja matkustaa. Sinulla on tiettyjä vapauksia. Voit saada koulutusta ja niin edelleen.

Heti kun he luovuttavat sinulle rokotepassin, kaikki oikeutesi muuttuvat etuoikeudeksi, joka riippuu kuuliaisuudestasi mielivaltaista hallitusta kohtaan. Se tekee sinusta orjan.

Mitä teemme asialle? Mitä me teemme? Me vastustamme. Kerron teille kolme sääntöä, jotka teidän kaikkien on tiedettävä ja opeteltava ulkoa.

Ensinnäkin jokainen valta, jonka hallitus ottaa meiltä, – se ei koskaan palauta sitä vapaaehtoisesti.  He sanovat, että haluamme sinun lukitsevan itsesi kahdeksi viikoksi, vain tasoittaaksesi käyrän sairaaloissa. Mutta 20 kuukautta myöhemmin meidät on yhä lukittu. 

Ja vaikka he luovuttavat, kun he sulkevat sulkutoimet ja antavat meidän palata normaaliksi, he eivät luovu vallasta tehdä se sinulle uudestaan ja uudestaan. Heillä on nyt valtaa, eivätkä he koskaan anna asian olla, ennen kuin saamme heidät päästämään sen irti.

Toiseksi, kaikki voimat, jotka he vievät meiltä, – he lopulta käyttävät niitä väärin mahdollisimman paljon.

Kolmanneksi kukaan planeetan historiassa ei ole koskaan päässyt ulos totalitaaristen hallinnasta noudattamalla sen sääntöjä.  Jokainen valtaus, jokainen antautuminen on merkki sortajille rakentaa uusia kidutus-, kärsimys-, vaatimustenmukaisuus- tai kuuliaisuusmuotoja. Aina kun tottelet, heikkenet. 

Kukkula, jolla kuolet, on kukkula, jolla olet juuri nyt.

Ja he tulevat hakemaan lapsiamme. Ja joka kerta, kun suostut, koska luulet, että jos teen tämän, voimme kaikki palata normaaliksi, he työntävät sinut takaisin. Joka kerta, kun he puhuvat sinulle ja huijaavat sinua, kiusaajia ei voi lepytellä. Se vain kannustaa heitä uusiin kidutuksen ja kärsimyksen muotoihin.

Aina kun suostut, sinut työnnetään takaisin heikompaan asemaan.  Siksi meidän on vastustettava tänään.

Linkki: RFK Jr:n puhe kokonaisuudessaan