ISOVELI VALVOO ROKOTUSPASSIN AVULLA

Koronapassista kehitettävä rokotuspassi mahdollistaa kansalaisten täydellisen valvonnan Googlen vakoilupatentin avulla

Google on patentoinut vuosina 2020 -2021 järjestelmän, joka kerää ihmisistä kattavasti tietoa. Patenttihakemuksen otsikko ja johdanto lupaavat ilmeisen tekopyhästi suojella ihmisten yksityisyyttä, mutta tosiasiassa patentin sisältö paljastaa päinvastaista sillä väärissä käsissä sitä voidaan käyttää ihmisten seurantaan, käskyttämiseen ja jokapäiväisen elämän rajoittamiseen.

Patentin mukaan ihmisille ilmoitetaan, että jokin virus tai bakteeri aiheuttaa tartuntatautiuhan ja sillä perustella aletaan kerätä tietoja. Tietojen keruu on jatkuvaa ja tiedot myös tallennetaan.

Linkistä aukeava patenttihakemus on monimutkaista juridista englantia ja patentin yksityiskohtien määritelmiä on peräti 496. Alla olevan tekstin suluissa oleva numerot viittaavat puheena olevaan patentin kohtaan.

ESIMERKKEJÄ KERÄTTÄVISTÄ TIEDOISTA

Ihmisen liikkumista seurataan ja liikkumishistoria tallennetaan (kohdat 0072, 0073).

Maantieteellisen sijainnin lisäksi seurataan yksilön fyysistä etäisyyttä muihin, montako ihmistä hän tapaa ja minkälaisen välimatkan päässä hän on tapaamistaan ihmisistä ja kauanko viipyy heidän seurassaan (0386-0389, 0379). Myös ihmisten käyttäytymistä seurataan (0382).

Ihmisten sairauskertomustiedot, ajankohtainen sairaustilanne (0375, 0376) ja terveystietohistoria (0074) sekä ammatti (0075) kuuluvat valvontaan.

TIETOJEN KERÄÄMISEN MENETELMIÄ

Tietojen keruu tapahtuu digitaalisesti. Paikannusvälineinä toimivat GPS omassa puhelimessa, videokamerat, valvontakamerat, sosiaalinen media, digitaalinen aktiviteetti, maksu- ja luottokorttien käyttö, IP-osoitteiden käyttö tietokoneella tai elektronisella laitteella sekä antennit, jotka vastaanottavat tietoa puhelimella soitettaessa (0373). Tietojen lähteenä toimivat myös kännykkäkamerat, tukiasemat, hallituksen antama tieto, väestörekisteri, sähköiset sairauskertomukset ja optiset menetelmät (0384) sekä kolmannen tahon antama tieto (0377).

IHMISTEN OHJAILU

Rokotuspassiin voidaan liittää maan hallituksen määräämä rokotuspakko. Tuolloin Google ja hallitus valvovat ihmisiä yhteisvoimin (0378). Tämä tarkoittaa sitä, että kansalaisten on otettava erikseen määrätyt rokotepiikit, jotta rokotuspassi on voimassa. Jos rokotuspassi ei ole voimassa, ihminen ohjataan hoitoon ja tutkimuksiin (0392) ja hänelle lähetetään varoituksia (0409).  Kuuliaisille kansalaisille voidaan antaa etuoikeuksia (0381). Tietoja perusteella ihmiseltä voidaan evätä lupa päästä erilaisiin paikkoihin ja tapahtumiin (0308).

TIETOJEN SALAUKSESTA

Valvonta vaatii, että kaikilla on oltava jokin elektroninen laite, kuten kännykkä, ja siinä on oltava vaadittu sovellus (0417).  Tietoja salataan, mutta tarvittaessa salauksia puretaan (0403). Yksilön tiedot voidaan jäljittää, sillä sovellusta avatessaan henkilö joutuu antamaan yksilöllisen digitaalisen tunnisteensa (0419).

Rokotuspassi on jo viety pitkälle kuvattuun suuntaan mm. Ranskassa. Googlen patentti mahdollistaa siis ihmisten täydellisen valvonnan tartuntatautiuhkaa tekosyynä käyttäen, ja koska yhteiskunnassa kiertää joka vuosi viruksia, kerran käynnistettyä valvontaa ei luonnollisesti haluta koskaan purkaa. Orwellin ”Vuonna 1984” näkymät toteutuvat vääjäämättä, elleivät kansa ja kansanedustuslaitos asetu tiukkaan vastarintaan. 

Linkki: Googlen patentti

Linkki: The WEF and the Pandemic /Linkki selittää kuinka hyvin Googlen patentti sopii Maailman talousfoorumin (WEF) suunnitelmiin.