Hehän ovat kuin kaksi marjaa

Sanna Marin
Young Global Leader
Pääministeri

Klaus Schwab
World Economy Forum
perustaja ja johtaja

Koronapassista rokotuspassiksi
Rokotuspassista digitaaliseksi identiteetiksi

Klaus Schwabin vuonna 1971 perustama ja johtama Maailman talousfoorumi (WEF) alkoi suunnitella väestölle digitaalista identiteettiä jo vuosikausia ennen koronapandemian alkua. Nyt koronapandemiaan liittyneet pakkotoimet ovat tasoittaneet merkittävästi tietä tämän vision toteuttamiseksi.  Suunniteltuun  digitaaliseen henkilön tunnistukseen on tarkoitus sitoa paitsi terveydenhuolto myös henkilön rahat ja maksuliikenne,  matkustus ja liikkuminen, palveluita, kaupankäynti, sosiaalinen media, valtion palvelut, telekommunikaatio sekä kaupunkien monitorointi. EU:n rokotussuunnitelma ROADMAP ON VACCINATION, sopii WEF:n suunnitelmaan aukottomasti ”kuin nenä päähän”, siinähän on esitetty EU:n kansalaisille yhteistä rokotuspassia vuodeksi 2022.

Kansalaisten älypuhelimissa oleva koronapassi on tämän esiaste ja helposti kehitettävissä WEF:n digitaaliseksi identiteetiksi. Kun tämä on saavutettu, voidaan aloittaa sosiaalisten kuntoisuuspisteiden jako ja hallinta PunaKiinan malliin. Tällöin toisinajattelijoiden varat, oikeudet saada palveluita ja ylipäätään yhteiskunnassa elämiseen voidaan poistaa yksinkertaisella ”DELETE” käskyllä keskustietokoneesta.

Ellemme nouse vastustamaan tätä totalitaarista kehitystä, päädymme Ison Veljen valvontaan nopeammin kuin arvaammekaan.  Jo keväällä 2021 hahmoteltiin koronapassin liittämistä maksukorttiin Suomessa. Katso Sitran raportti !

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra (”Sitra”) on pyytänyt huhtikuussa 2021 lakitoimisto Castren& Snellman oikeudellista arviota suunnitellusta hankkeesta, jossa maksukortteja ja niiden infrastruktuuria hyödynnettäisiin maksukortin haltijan Covid-19 -taudin (jäljempänä ”korona”) tartuntaa, rokottamista tai testitietoa koskevan tiedon saamiseen. Maksukortilta olisi tässä koronapassimallissa luettavissa tieto siitä, onko henkilöllä hyväksyttävä koronastatus.

https://media.sitra.fi/2021/05/17104052/koronapassiin-liittyva-oikeudellinen-selvitys.pdf

https://www.weforum.org/agenda/2021/01/davos-agenda-digital-identity-frameworks/  2021

https://www3.weforum.org/docs/WEF_A_Blueprint_for_Digital_Identity.pdf   2016

https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf